tiistai 20. marraskuuta 2007

Kirjasto pelaa!

Oletko koskaan halunnut rakentaa mahtavia kaupunkeja? Mietitkö koskaan miltä tuntuisi olla ihmissusi? Haluatko haasteita elämääsi?... Tule pelaamaan!

Turun pääkirjastossa järjestetään lauantaina 8.12.2007 pelitapahtuma. Tapahtumassa pelataan koko päivä lauta-, kortti- ja roolipelejä. Luvassa on myös erilaisia kilpailuja. Pelitapahtuman tarkoituksena on esitellä ilmaiseksi erilaisia peliharrastevaihtoehtoja Turussa. Päivän ohjelmaan kuuluu uusien pelien esittelyä ja opettelua sekä vapaamuotoista pelaamista. Pelaaminen on mukava harrastus, joka sopii kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Tapahtuma alkaa klo 10 Studiossa ja jatkuu kirjaston sulkemishetkeen klo 16 saakka. Pelit levittäytyvät Studion lisäksi myös Stooriin ja kahvila Siriukseen. Peleihin osallistuvilla on mahdollisuus voittaa arvonnassa lautapelipalkintoja. Pelejä pelataan pitkin päivää ja niihin ilmoittaudutaan mukaan paikan päällä. Kamppailuja käydään mm. Carcassonnen, Bridgen ja Go:n parissa. Uusille pelaajille on tarjolla runsaasti opastusta kaikissa peleissä. Mitään ennakkotietoja pelatuista peleistä ei tarvita.

Tapahtumasta tekee ainutlaatuisen se, ettei vastaavia pelitapahtumia ole yleensä järjestetty näin avoimella ja julkisella paikalla. Tarkoituksena onkin luoda mahdollisimman rento ja helposti lähestyttävä tapahtuma, joka synnyttää sosiaalista ja positiivista toimintaa ihmisten välille. Tervetuloa pelaamaan!

Ei kommentteja: