torstai 18. lokakuuta 2007

Stoorin lautapelikerho

Oletko kiinnostunut lautapeleistä? Haluatko jakaa kiinnostuksesi muiden samanhenkisten ihmisten kanssa? Stoorissa kokoontuu joka tiistai klo 16 – 20 kaikenikäisille suunnattu lautapelikerho. Paikalle voi tulla vapaamuotoisesti pelaamaan tai vain tutustumaan lautapelien maailmaan. Mukaan voi ottaa myös omia pelejä ja esittää vetäjille toiveita pelattavista peleistä.

Lautapelikerho alkoi pyöriä melko pienimuotoisesti jo heinäkuussa 2007, mutta syksyn mittaan pelejä on saatu hankittua lisää ja toiminta on muutenkin mennyt eteenpäin. Tarkoituksena on ajan mittaan tutustua lautapelien lisäksi myös rooli- ja fantasiapeleihin sekä keksiä kaikenlaista muuta pelaamisen ympärille liittyvää.

Pelikerhon kuulumisista tiedotetaan myös Suomen lautapeliseuran sivuilla, missä kerholla on oma foorumi. Se löytyy osoitteesta: http://www.lautapeliseura.fi/foorumi/viewforum.php?f=47

Ota yhteyttä tai tule suoraan pelailemaan!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ansiokasta toimintaa ja kiitokset vetäjille. Mutta missä kaikki n 12-15v? Onko tuon iskäisetkeräilykorttien parissa? Misten koota n 13-14v Dominion/Catan tms strategiapeliporukka?