keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kaamosyö valtaa kirjaston - myös StoorinPerjantaina 9.11. kirjastolla järjestetään Kaamosyö-tapahtuma. Kirjasto on silloin auki puoleen yöhön ja eri osastot täyttyvät tapahtumista niin vanhoille kuin nuorillekin. Mutta mitä tapahtuu, milloin ja missä? Stoorin asiakkaita mahdollisesti kiinnostavia tapahtumia voit tsekata vaikkapa tästä.

STOORI

Klo 12–12.30 Tule kuuntelemaan runoja stadiksi, savoksi ja karjalaksi. Lausujana Leena Turunen.

UUTISTORI

Klo 18–24 Uutistorilla pelataan lautapelejä. Stoorin lautapelikerho kutsuu kiinnostuneita
mukaan pelailemaan.

MUSIIKKIOSASTON STAGE

Klo 18–18.30 Sue-lehden toimituspäällikkö Ari Väntänen kertoo kirjoistaan
Michael Monroe ja Hanoi Rocks: all those wasted years. Haastattelijana toimii Tuomas Pelttari.

Klo 20–20.45 esiintyy elektrofolkia soittava virolainen Pastacas. Pastacas soittaa luupattua musiikkia erilaisten kitaroiden ja huilujen, mandoliinin ja oman äänen kanssa.

Pastacas singing bellamor at his home

SAAGAN KIRJATEATTERI

Klo 20–21.30 voit tulla seuraamaan nuorille ja aikuisille suunnattua varjoteatteriesitystä Varjojen salat ja ottaa sen jälkeen osaa varjoteatteripajaan. Pajassa osallistuja saa ottaa käyttöön mielikuvituksensa koko kapasiteetin ja rakentaa ikioman varjonuken. Pajan vetäjänä ja esiintyjänä toimii Paula Vilmi Tip connec-tionista. Esityksen musiikista vastaa Timo Niemelä.

UUDISOSAN AULA

Tule klo 19–19.30, 20.30–21 ja 22–22.30 uudisosan aulaan katselemaan Varjojen leikki -varjoimprovisaatiota. Seiso hetki paikallasi ja sinulle saattaa kasvaa korvat. Tai kenties kasvat suuren suureksi jättiläiseksi taikka tulet syödyksi... Varjoja manipuloi: Nanna Mäkinen, TIP- Connection.

CAFÉ SIRIUS

Klo 20–22.30 musiikkiosaston omat DJ:t Waka-Waka, Ripatti ja Imola Grand Prix soittavat kaamokseen sopivaa musiikkia kirjaston omista kokoelmista.

ROTUNDA

Klo 22–22.20 sinulla on mahdollisuus seurata varjoteatteriesitystä Varjojen salat. Esitys vie sinut matkalle meren syvyyksiin. Esiintyjänä on Paula Vilmi Tip connectionista. Musiikista vastaa Timo Niemelä.

TIETO-OSASTO

Klo 22.30–23.30 seuraa illan huipennus, kun esiintymisvuoron saa turkulainen indiebändi Burning Hearts.

Burning Hearts-Modern Time

Nämä ohjelmanumerot ovat vain osa kaikesta siitä, mitä kirjastolla perjantaina tapahtuu. Tule siis ihmeessä mukaan kaamosyön viettoon ja kutsu kaverisikin. Kirjastolla nähdään!

Ei kommentteja: