perjantai 30. lokakuuta 2009

SE on nyt täällä!

...eli synkkien vesien kauneus ja lumoViimeisen vuoden ajan on mielensopukoita kovasti askartanut kysymys Bellan valinnasta. Näin pyhäinpäivän aattona siihen saadaan lopulta vastaus.

Stoorissa ja VASKI-kirjastoissa löytyy teosta runsaasti, mutta suosio on yllättänyt meidät kaikki, kiitos elokuvien. Tällä hetkellä Bellan ratkaisuun täytyy tehdä varaus. Mutta on tuota kirjaa tilattu niin paljon, että varausjono purkautuu aika nopeasti. Ota haaste vastaan. Seuraa alati muuttuvaa tilannetta kirjaston VASKI-aineistotietokannasta: .www.turku.fi/vaski.
Tämäkin on oma jännitysnäytelmänsä.

Mikä Houkutus-sarjassa oikein viehättää? En nyt lähde pohtimaan syvemmin vampyyrihahmojen kiinnittymistä lujasti ihmiskulttuurien syvärakenteisiin, syyllisyydentuntoja, kuolemanpelkoa enkä vastaavasti kuolemattomuuden kaipuuta. En myöskään sorki vampyyreihin vahvasti liittyvää kielletyn rakkauden teemaa enkä myöskään veren tai heräävän seksuaalisuuden symboliikkaa. Tämä jääköön enemmän oppineille. Kuten esimerkiksi Joules Taylorille, jonka Vampyyrit-kirja on sekin jo tilattu Stooriin. Katsoppas vaikka täältä.

Tai, hei!
Kerro Sinä meille, miksi sinä olet langennut tähän Houkutukseen?

Ei kommentteja: