maanantai 30. kesäkuuta 2008

Encore - yleisön pyynnöstä: Stoori rokkaa taas

Rock on!!!

Roni ja Henri Toivarin suosittu Ruisrock-aiheinen valokuvanäyttely teki toivotun comebackin! Rock-valokuvat ovat jälleen esillä Stoorissa 30.6. - 30.7.


Kuvat tihkuvat lämmintä tunnelmaa ja syvää latausta, yleisön haltioitunutta nautintoa ja esiintyjien tiukkaa otetta asiaansa.
Henry (57 v.) ja Roni (15 v.) ovat isä ja poika. Henryn ensimmäinen kesätyöpaikka oli yli neljäkymmentä vuotta sitten Foto Silmunen. Hänen innostuksensa sai tuolloin kipinän, joka on välillä kytenyt, lepattanut tai leiskunut. Lähes neljä vuotta sitten Roni innostui kuvaamisesta saatuaan ensimmäiseksi kamerakseen isänsä vanhan digikameran. Tuolloin alkoi yhteinen harrastus, jonka tuotos oli 2007 alussa toteutunut näyttely kaksikon Viroon kohdistuneilta kuvausretkiltä ja nyt on tämä Rock – näyttely.

Esillä on kymmeniä kuvia, joista kolme muodostavat lattiakaivoissa Lordin ”Kauhukellarin”. Joukossa on myös kuvia yleisöstä eli näyttelyssä voi tunnistaa itsensä tai kaverinsa suosikkiesiintyjiensä joukossa. Näyttelyä täydentävät mielenkiintoisesti esillä olevat oheistuotteet eli T-paidat: Ruisrock historian ensimmäisen (1970), 30-vuotisjuhlan (2000) ja viime vuoden paita.

Stoori toivottaa kaikki enemmän ja vähemmän rock-henkiset tervetulleiksi uppoutumaan vangitsevien kuvien tunnelmaan.

Ei kommentteja: