torstai 23. toukokuuta 2013

Tytön selviytymispaketti kesälle 2013

Satoi tai paistoi, kirjasto on kesän paras, mielenkiintoisin ja ihan ilmainen ajanvietepaikka!


Jotta tukka pysyisi hyvin kesämenoissa, lue uusin Hiustrendit.

Siinä ohessa, pallotuoleissa istuessa, menee myös Demi ja Miss Mix.

Lopuksi voit napata mukaasi Curlyn ilmaisnumeron.
Curly on nuorten
itsensä tekemä lehti (www.curly.fi).
Nuorten sarjakuvahylly on ihan siinä lehtihyllyn vieressä. Eläinrakkaana voit lukea vaikkapa Milla Paloniemen Veera ja minä.

Eikä kesä ilman Nemiä ja mustanpuhuvia tokaisuja ole kunnon kesä! Ihan pian ilmestyy uusi albumi nimellä (Lisa Myhre) Nemi: nemin joukot. Voit jo nyt varata kirjan.Jos kesävaatetus pohdituttaa, etsi vinkkejä kirjasta Style : löydä oma tyylisi : vinkkejä maailman tunnetuimmilta muotibloggareilta.Viime kesän yksi suosituimmista tv-sarjoista oli ehdottomasti Valehtelevat viettelijät. Sarjan tapahtumia voi lukea myös nuortenkirjasarjana.

Kesällä 2013 nuoria viihteenhimoisia ilahdutetaan uudella Subin sarjalla
Carrien päiväkirjat (http://www.sub.fi/carrie/) joka kertoo Sinkkuelämän Carrien varhaisista vuosista New Yorkin humussa.

Muista myös lukea Candace Bushnellin kirjoittamat Carrien nuoruusvuodet ja Ensimmäinen kesä New Yorkissa.
 
Kesälomatunnelmiin sinut vie Emmy Abrahamsonin: Kuinka selviytyä puolalaisesta äidistä (Siskodisko-sarja). Ruotsalaistuneen 16-vuotiaan Alicjan puolaisessa suvussa on kestämistä!


Kesällä on aikaa ajatella ja ihmetellä, tuntea ja aistia. 

Tyttönä olemisen pulmiin saat vastauksia muutamasta mainiosta tietoteoksesta:
  • Kundiopas tytöille, josta löydät vastaukset kysymyksiin: Miksi pojat ovat niin pulmallisia? Miten kohotat itsetuntoasi?
  • Tyttöjen juttuja : selviytymisopas murrosikäiselle, josta löydät perusteelliset vastaukset nuoren mieltä vaivaaviin peruskysymyksiin.
  • Sopivasti ihana : Q & A tyttöjen seksuaalisuudesta ja seksistä, josta löydät vastaukset kysymyksiin: Onko normaalia...? Milloin on ekan kerran aika?Kotiinlähtiessä muista lainata vielä pari dvd-levyä, sillä kesällä saa valvoa vähän pidempään, vaikkapa leffoja katsellen. LOL ja Miss farkkusuomi ovat sopivan kevyttä kesäkatsottavaa. 


Ei kommentteja: