perjantai 25. helmikuuta 2011

Tet-viikko

Terve kaikille!

Olen ollut nyt TET harjoittelijana täällä Turun kaupunginkirjastossa neljä päivää. Ensimmäisenä päivänä aloitin etsimällä heppakirjoja, joista saan tietoa. Kun löysin kolme hyvää kirjaa, lueskelin kaikkia ja löysin yhden hyvän tietopakkauksen, mistä voisin tehdä jutun tänne Stoorin blogiin. Kirjan nimi oli Ratsastajan alkutaival. Aloitin heppakirjaesittelyn sinä päivänä.

Toisena päivänä sain kirjaesittelyn valmiiksi ja tallensin sen muistitikulle. Menin alakertaan tekemään jutun loppuun ystävällisen SaagaStoorin työntekijän kanssa. Kun heppakirja esittely oli valmis ja Stoorin blogissa, lähdin Ilpoisten kirjastoon. Siellä haastattelin työntekijöitä ja otin muutaman kuvan Facebookkiin.

Kolmantena päivänä tein Ilpoisten Kirjastosta Facebook-jutun. Karsin joukosta huonot kuvat pois ja sen jälkeen lisäsin kuviin kuvatekstit. Otin myös muutaman kuvan kirjastosta tätä blogijuttua varten.

Viimeisenä päivän tein tämän TET harjoittelusta kertovan blogijutun ja katsoin sopivat kuvat siihen mukaan. Sen jälkeen tallensin sen muistitikulle ja tein sen loppuun muiden työntekijöiden kanssa.

Teksti: Janna Kujala

Ei kommentteja: