tiistai 4. elokuuta 2009

Musapiknik valtaa Kupittaan puiston

Turun Aurajoen rantaa värittänyt Down By The Laituri – kaupunkifestivaali on onnellisesti takana, mutta musiikkiriennot eivät kaupungista ole suinkaan vielä ohi. Seikkailupuiston kesäkauden päättävä Musapiknik – tapahtuma valtaa Kupittaan puiston sunnuntaina 9.8. klo 12–18. Neljättä kertaa järjestettävä tapahtuma on ilmainen, piknik-henkinen koko perheen iltapäivä, jonka tarkoituksena on luoda viihtyisä ja rento puistotunnelma Kupittaan puistoon.
Ohjelma on omistettu lapsille ja lapsiperheille klo 12–15 välisenä aikana. Iltapäivän ohjelma klo 15–18 on varattu nuorille ja aikuisille.
Pääesiintyjiksi on pestattu lastenmusiikkia monien maiden soittimilla ja itse tehdyillä uusiosoittimilla soittava Loiskis Trio sekä kaihoisista rock-iskelmistään tunnettu Ville Leinonen ja suomalaisen punk-liikkeen pioneereihin lukeutuva Pelle Miljoona (kuvassa).


Musapiknikin pääpiste on Kupittaan Paviljongin kupeessa, mutta myös muualta puistosta löytyy toimintaa. Ohjelmassa on livemusiikin lisäksi teatteria, tanssia, sirkusta, liikuntavälinevuokrausta ja työpajoja sekä paljon muuta.
Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Turun kaupungin Nuorisoasiainkeskus yhteistyössä Turun Liikuntapalvelukeskuksen, Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin ja Radio Sadan kanssa.
Musapiknikin jälkeen iltaa voi jatkaa klo 18.30 alkaen Turun Palloseuran ja FC Interin välisessä turkulaisessa jalkapalloderbyssä.

Ei kommentteja: