perjantai 27. maaliskuuta 2009

Tunnelmia lukupiiristäStoorin lukupiiri kokoontui eilen toista kertaa. Varsin ilahduttavaa oli se, että nyt paikalle oli löytänyt tiensä useampi lukutoukka, kuin viime kerralla. Jatkoimme keskustelua edellisen kerran aiheesta, ja pääsin siis uudestaan vaahtoamaan Ronja Ryövärintyttärestä. Mikäpä sen mieluisampaa. Toinen lukupiirimme vetäjä Matias toi mukanaan Charlotte Brontën Kotiopettajattaren romaanin. Muita mukaan eksyneitä kirjoja olivat esimerkiksi Jostein Gaarderin Maya, J.K.Rowlingista kertova elämäkerta sekä Gregory Maguiren Noita.

Lukupiirin jäsenet ovat iältään 14-16-vuotiaita ja kaikki tyttöjä. Elämme siinä toivossa, että vielä joskus joku poikakin uskaltautuu lukupiiriimme mukaan. Tätä kynnystä toivottavasti madaltaa se, että Matias on mukana vetämässä lukupiiriä. Ensi kerralla aiomme ruotia piirissämme surkeimpia lukukokemuksiamme. En vielä tiedä, minkä kirjan aion itse kiikuttaa paikalle. Onhan niitä karuja lukukokemuksia minullekin toki kertynyt, mutta ei niistä mikään yksittäinen nyt ainakaan äkkiseltään nouse ylitse muiden.

Seuraava lukupiirin kokoontuminen on 23.4 klo 17. Tavataan tuttuun tapaan ensin nuortenosastolla. Uudet jäsenet ovat luonnollisesti enemmän kuin tervetulleita!


Mistä tunnistaa Potter-fanin? Tietysti Vuotis.net-kassista!

Ei kommentteja: