tiistai 28. elokuuta 2012

Risingshadow:n lyhytnovellikilpailu 2012


Netistä poimittua:

"Suomen suurin scifi- ja fantasiakirjallisuuden sivusto Risingshadow.net julistaa lyhytnovellikilpailun avatuksi syksylle 2012."

"Kilpailun teemana on nouseva varjo. Teeman käsittely, genre ja tyyli ovat vapaita. Haemme ennen kaikkea luovia, omaperäisiä ja yllättäviäkin tulkintoja aiheesta. Hyvä kilpailuteksti on myös ehjä, toimiva novelli."

"Viisi tuomareiden suosikkia julkaistaan verkkolehti Usvassa, lisäksi jaossa on kirjapalkintoja. Kaikille sijoittuneille novelleille luvataan myös henkilökohtainen palaute kilpailun tuomareilta."

"Jokainen osanottaja voi osallistua kilpailuun yhdellä novellilla. Osallistua voi riippumatta siitä, onko Risingshadow.netin käyttäjä. Novellin enimmäispituus otsikoineen on 2000 sanaa. Tätä pidemmät tekstit voidaan hylätä. Kilpailun kieli on suomi, ja osallistuvien tekstien on oltava ennenjulkaisemattomia. Tekstin lähettäminen nettiin keskustelupalstalle, blogiin tms. katsotaan julkaisuksi. Kilpailu päättyy 31.12.2012 klo 23:59 ja tulokset selviävät kevään aikana."

Lue lisää osallistumisesta: Risingshadown kilpailusivu

Ei kommentteja: