torstai 17. toukokuuta 2012

SEYn eläinaiheinen valokuvaus- ja kirjoituskilpailu


Silloin tällöin Sivullinen stooreja –blogi vinkkaa valtakunnallisista kirjoituskilpailuista. Nyt kaikki eläinrakkaat, tarttukaapa kameraan tai kynään, sillä ELLU julistaa alkaneeksi SEYn valokuvaus- ja kirjoituskilpailun lapsille ja nuorille!

PIDÄN ELÄIMISTÄ – HUOLTA! ARJEN PIENIÄ ELÄINSUOJELUTEKOJA on valokuvaus- ja kirjoituskilpailu nuorille ja lapsille. Osallistumisaika on jo alkanut ja jatkuu heinäkuun loppuun asti. Moni nuori ja lapsi kantaa huolta eläinten hyvinvoinnista ja toimii sen puolesta eri tavoin. Pienetkin teot ovat tärkeitä ja SEY haluaa kuulla, nähdä ja näyttää kaikille, kuinka arjen toimilla ja valinnoilla voi vaikuttaa eläinten hyvinvointiin.  

Sarjoja on yhteensä neljä:
1. Valokuvaus: Alle 12-vuotiaat
2. Valokuvaus:12-20 -vuotiaat
3. Kirjoitus: Alle 12-vuotiaat
4. Kirjoitus:12-20 –vuotiaat

Kilpailuun voi osallistua joko 1-3 valokuvan sarjalla tai yhdellä kirjallisella tuotoksella. Lue lisää valokuvia ja kirjoituksia koskevista ohjeista ELLUn sivulta.

Palkinnot ovat joka sarjassa samat:
I Tutustumispäivä matkoineen ja ruokineen Turun kaupungin uuteen eläinhoitolaan syksyllä 2012, Lemmikki-lehden vuosikerta sekä SEYn tuotepakkaus
II Otavan lahjoittama kirjapalkinto, Lemmikki-lehden vuosikerta sekä SEYn tuotepakkaus
III Lemmikki-lehden vuosikerta sekä SEYn tuotepakkaus

Lisäksi jokaista kilpailuun osallistunutta muistetaan pienellä SEY-palkinnolla.

Kilpailutyöt tulee lähettää 31.7.2012 mennessä sähköisesti (valokuvat ja kirjalliset tuotokset) SEYn nuorisotoiminnan koordinaattori Ksenia Peltovuorelle ksenia.peltovuori(at)sey.fi (kirjoita Aihe-kenttään ”ELLU-kilpailu”) tai postitse (kirjalliset tuotokset) osoitteeseen:
SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry
Ksenia Peltovuori/ELLU-kilpailu
Kotkankatu 9
00510 Helsinki

Lähetä kilpailutyön mukana nimesi ja mahdollinen nimimerkkisi, ikäsi, osoitteesi sekä puhelinnumerosi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailun voittajat julkistetaan 26.9.2012 ilmestyvässä Eläinten ystävä-lehdessä 3/2012 sekä www.ellukortti.fi -sivuilla ja Eläintaitokoulutus ELLU -facebookyhteisössä.

Ei kommentteja: