keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Minun elokuvani

Mediakasvatuskeskus Metka tiedottaa:

Minun elokuvani -tapahtuman ilmoittautuminen on käynnistynyt. Voit lähettää itse tekemiäsi elokuvia 13.6. asti Mediakasvatuskeskus Metkaan. Tapahtuma on suunnattu alle 29-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Mediakasvatuskeskus Metka tarjoaa vuosittain järjestämänsä Minun elokuvani -tapahtuman kautta nuorille mahdollisuuden saada palautetta omista elokuvistaan kotimaisilta elokuva-alan ammattilaisilta. Perinteikkääseen tapahtumaan liittyy myös jatkokoulutus tapahtuman jälkeen.

Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 24. kertaa. Suullinen palautteenantotilaisuus pidetään Vernissassa Vantaalla 22.-23.9.2012.

Elokuvien pituutta, aihetta tai genreä ei ole rajattu. Myös oppilastyöt ovat tervetulleita. Pienten lasten elokuvakerhojen- tai projektienvetäjien on mahdollista saada palautetta lasten ohjaamisesta.

Elokuvien lähetys 13.6.2012 mennessä osoitteeseen Mediakasvatuskeskus Metka, Albertinkatu 27b, 00180 Helsinki.

Tapahtumassa on merkittävää nuorten harrastajien ja alan tunnustusta saaneiden elokuvaohjaajien kohtaaminen. Vuosittainen tapahtuma järjestetään perinteisesti syyskuussa.

Tapahtuma sisältää:

•Kirjallisen palautteen 250:lle ensimmäiselle elokuvalle.
•Suullisen palautteenantotilaisuuden ja katselmuksen.
•Jatkokoulutuskurssin tapahtumaan osallistuneille. Elokuva-alan ammattilaisten antaman koulutuksen teema vaihtelee vuosittain.
•Elokuvien esille saamisen: Osa elokuvista esitetään Yleisradion nuortenohjelmissa ja Metkan järjestämissä elokuvaesityksissä.

Muutama lyhytelokuva valitaan esitelokuvaksi Finnkinon teattereihin.

Lisätietoja tapahtumasta:
Tuija Westerholm
tuija.westerholm@mediamatka.fi
p. 040-5935963

Lisätietoja ja linkki osallistujalomakkeeseen

Ei kommentteja: